Μουσική εκδήλωση στο κτήμα βίλα Ιόλα – Σύλλογος Κατοίκων Κοντοπεύκου, Παραδείσου, Πευκακίων, Δήμος Αγ. Παρασκευής, 22/10/2017

https://www.youtube.com/watch?v=oxb09JdDCUQ

Αγία Παρασκευή 22-10-17
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η μουσική εκδήλωση στον χώρο που η Σύγχρονη Τέχνη στην Ελλάδα δημιούργησε ιστορία, το κτήμα- βίλα Ιόλα, που διοργάνωσαν την Κυριακή βράδυ 22/10 ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κοντοπεύκου- Παραδείσου- Πευκακίων, ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) και ο Δήμος Αγ. Παρασκευής με αφορμή την πρόσφατη ιστορική απόφαση του Δήμου Αγίας Παρασκευής να προβεί στην αγορά του κτήματος και της βίλας Ιόλα.
Ο κόσμος, που πλημμύρισε κυριολεκτικά το μεγάλο πλακόστρωτο(δημιουργία Δημ. Πικιώνη) του κτήματος και τους κήπους του, έγινε ένα με τον Βασίλη Γισδάκη και την Ερωφίλη και τραγούδησε μαζί τους αγαπημένα τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Τσιτσάνη κ.α. δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, μια μαγική βραδιά.
Στην εκδήλωση έκαναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Σοφ. Κορωναίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτ. Παπαμιχαήλ, Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Βασ. Γιαννακόπουλος πρ. Δήμαρχος και Ανδρ. Γκιζιώτης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Κοντοπεύκου Β. Κουτσογιάννη (που συντόνισε την εκδήλωση) και ο βιογράφος του Ιόλα Ν. Σταθούλης. Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κορ. Βασιλοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Δημ. Κονταξής, Π. Γκόνης και Μ. Κοντοπούλου, οι Δημ. Σύμβουλοι Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Ζ. Φωτεινού, Στ. Ψύλλα, Σωτ. Ησαΐας, Ι. Λογοθέτης και Ε. Καψοκεφάλου, ο γραμματέας επιστημονικών φορέων ΝΔ Ν. Κωστόπουλος, ο πρ. Πρόεδρος του Δημ Συμβουλίου Δημ Σκουλάς, ο πρ. Δημ Σύμβουλος Μιχ. Γαβράς, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, μεγάλη ομάδα από το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αγ. Παρασκευής όπως και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s