Εκπαιδευτική επίσκεψη-δράση – 7ο Δημ Σχολείο Αγίας Παρασκευής, 12/5/2015

https://www.youtube.com/watch?v=gNjXX-61tSc

Στο πλαίσιο εργασίας που ετοιμάζουν οι μαθητές  της Έκτης για τη Βίλα Ιόλα, η οποία θα παρουσιαστεί στις αρχές Ιουνίου στο 3ο Μαθητικό Συνέδριο Σχολείων Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη Βίλα.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους εξωτερικούς και εσωτερικούς  χώρους από τη μητέρα του σχολείου μας κ. Ρένα Μακρή, έμαθαν την ιστορία της βίλας,   παρατήρησαν, φαντάστηκαν και ….απέδωσαν με κάρβουνο τις ιδέες τους  με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού των εικαστικών Φοίβου Σοφικίτη ενώ στην κεντρική αίθουσα  καλλιτεχνών, ομάδα κοριτσιών απέδωσε εξαιρετικά χορευτικό δρώμενο αφιέρωμα στον Αλέξανδρο Ιόλα, μια ιδέα της γυμνάστριάς μας Βαγγελιώς Τουραπή η οποία δίδαξε και τη χορογραφία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Ρένα Μακρή για την εξαιρετική ξενάγηση και στον τωρινό ιδιοκτήτη της βίλας κ. Γεωργίου για την άδεια εισόδου.

https://blogs.sch.gr/7dimagpar/2015/05/12/%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%AF%CE%BB%CE%B1-%CE%B9%CF%8C%CE%BB%CE%B1/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s