Ψηφίστηκαν από την Ο.Ε. οι όροι διακήρυξης για την επανάχρηση ιδιοκτησίας της βίλας ΙΟΛΑ – aparaskevi-images, 22-06-2022

Με τις ψήφους μόνο της συμπολίτευσης πέρασε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου μας, η κατάρτιση των όρων διακήρυξης και ο ορισμός επιτροπής διαγωνισμού για την κατασκευή του έργου  «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΙΟΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ».

Πρόκειται για ένα έργο τεράστιας πολιτιστικής σημασίας, μιας και στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία ενός πολιτιστικού κέντρου παγκόσμιας εμβέλειας που θα διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο την Αγία Παρασκευή, ενώ θα κρατήσει ζωντανή τη μνήμη ενός μεγάλου Έλληνα, του Αλέξανδρου Ιόλα.

Η διακύρηξη βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1v4s8uIYrKBtdYWShos_7faT4fnvzMYtj/view?usp=sharing

Ανακτήθηκε στις 06-09-2023 από: https://www.aparaskevi-images.gr/2022/06/22/%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf-%ce%b5-%ce%bf%ce%b9-%cf%8c%cf%81%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae%cf%81%cf%85%ce%be/

Σχολιάστε